Korban datang lagI ... jom SULAM / Hussin Khan Rahmatullah Khan … [et al.] - Rahmatullah Khan, Hussin Khan; Zulkifli, Muhammad Syakir; Rezo, Khairul Hidayat; Ahmad Rozali, Abdul Rahman (Faculty of Hotel & Tourism Management, UiTM Pulau Pinang, 2025)
Pada 20 Jun 2024, bertempat di perkarangan Pusat Islam UiTM Cawangan Pulau Pinang (UiTMCPP), pelajar Sarjana Muda Seni Kulinari dari kumpulan PHM2653Bl dan PHM2653B2 telah bersama-sama menjayakan Program Ibadah Korban UiTM 2024. Dalam program SULAM ini, pelajar telah dibahagikan kepada dua kumpulan. Kumpulan pertama membantu peserta korban dalam proses melapah dan memotong daging, manakala kumpulan kedua membantu chef-chef Hotel UiTMCPP dalam penyediaan bahan makanan.