Pertandingan menulis dan mendeklamasi e-sajak, 12 Julai 2023 / Muhammad Zaidie Bardan - Bardan, Muhammad Zaidie (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2023)
12 Julai 2023 -Bersempena dengan inisiatif Perpustakaan Tun Abdul Razak PTAR Sains dan Teknologi dalam memperkasakan budaya membaca dikalangan Warga UiTM, PTAR PST telah berjaya menganjurkan Pertandingan Menulis dan Mendeklamasi E-sajak dimana pertandingan ini telah bermula dari tarikh 12 sehingga 21 Julai 2023