Jadikan perpustakaan “rumah kedua” mahasiswa, 12 Julai 2023 / Asmah Sabtu - Sabtu, Asmah (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2023)
Perpustakaan Tun Abdul Razak (PTAR) mengalu-alukan penglibatan pelajar dan pensyarah untuk menyumbang hasil kerja seni pelajar ke perpustakaan bagi tujuan penyimpanan, penyebaran dan pemuliharaan bahan.