Library tour pelajar sekolah 7 April 2023 / Abdul Azim Ab. Ghani - Ab. Ghani, Abdul Azim (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2023)
PTAR UiTM Cawangan Melaka, Kampus Jasin telah menerima lawatan dari pelajar Sekolah Sri Mendapat dan Sekolah Air Baruk, Melaka. Seramai 14 orang pelajar sekolah rendah dan 4 orang guru pengiring telah terlibat dalam lawatan ini. Pelajar telah dibawa melawat ke ruangan Kaunter Utama PTAR Jasin, Unit Penyelidikan, Pembelajaran & Rujukan, Aras 2 dan Unit IT, Aras 3 yang diiringi oleh En Shaq Snin, Pembantu Pustakawan Kanan.