Orang Asli Kampung Klewang Royal Belum telah menerima loji rawatan air mini/ Rosmawati Abdul Aziz ... [et al.] - Abdul Aziz, Rosmawati; Zainal, Safari; Hasmi, Nur Atirah; Zamziba, Nur Liyana; Taib, Nurul Izza (2023)
Hasrat penduduk orang asli di Kampung Klewang, Tasik Temenggor Royal Belum, Perak untuk mendapat air terawat telah tercapai apabila pasukan penyelidik UiTM berjaya memasang loji rawatan air mini di kampung tersebut.