Webinar Kesedaran Keselamatan Dan Kesihatan: Keselamatan Radiasi/ Rosmawati Abdul Aziz - Abdul Aziz, Rosmawati (2023)
Webinar Program Service-Learning Malaysia (SULAM) telah berjaya dianjurkan oleh pelajar Semester 5 Fakulti Sains Gunaan (Fizik) UiTM Cawangan Perak, Kampus Tapah bagi Semester Mac – Ogos 2023 dengan tajuk “KESELAMATAN RADIASI”. Program ini diadakan pada 26 Mei 2023 (Jumaat) pada pukul 8.00 – 10.30 malam. Webinar ini dijalankan secara atas talian menggunakan platform Google Meet. Komuniti yang terlibat menyertai program ini adalah mahasiswa dan mahasiswi dari Politeknik Tuanku Syed Sirajuddin, Arau, Perlis. Manakala, Dr Siti Najila binti Mohd Janib selaku Pengurus Pusat Pengurusan Penyelidikan (RMC) Agensi Nuklear Malaysia merupakan penceramah jemputan bagi sesi ini.