Program Jerayawara Skim Dana Penyelidikan Dan Pembangunan (R&D) Kementerian Sains, Teknologi Dan Inovasi (MOSTI)/ Nurul Ilham Adam and Nurul Izza Taib - Adam, Nurul Ilham; Taib, Nurul Izza (2023)
Kementerian Sains, Teknologi Dan Inovasi (MOSTI) dengan Kerjasama Unit Perancang Ekonomi Negeri (UPEN) telah Mengadakan Program Jerayawara Skim Dana Penyelidikan Dan Pembangunan (R&D) Kementerian Sains, Teknologi Dan Inovasi (MOSTI) yang bertempat di Bilik Gerakan Negeri, Pejabat Setiausaha Kerajaan Negeri Perak Darul Ridzuan. Program ini diadakan bertujuan untuk pihak MOSTI memberikan taklimat secara mendalam berkenaan 4 jenis geran yang ditawarkan kepada pemohon-pemohon di samping sesi soal jawab bagi memberikan pencerahan pada setiap persoalan yang timbul.