Majlis Bacaan Yasin, 27 September 2021 / Hapsah Suut - Suut, Hapsah (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2021)
PTAR UiTM Cawangan Sarawak telah berjaya mengadakan Majlis Bacaan Yasin pada 27 September 2021 jam 9.30 pagi secara atas talian melalui platform Google Meet. Majlis ini diadakan bagi memohon kesembuhan sahabat-sahabat staf PTAR serta keluarga dan memohon terhindar dari wabak penyakit. Staf PTAR UiTM Cawangan Sarawak yang menyertai Majlis Bacaan Yasin ini telah dipimpin oleh Encik Jamil Bin Jawi.