Bicara industri: kerjaya graduan bersama ADK Solution Sdn. Bhd. 4 April 2023 / Asmah Sabtu - Sabtu, Asmah
Program Live @ PTAR menerusi Segmen Bicara Industri kali ini telah menampilkan panel luar UiTM iaitu Ketua Pegawai Eksekutif ADK Solution Sdn. Bhd. Encik Shaiful Amri Md. Aris manakala Saudari Siti Hajar Roslim sebagai moderator program. Program ini telah bersiaran secara langsung pada hari Selasa bermula jam 10:00 pagi hingga 11:00 pagi di Ruang Media, PTAR. Melalui segmen kali ini tajuk yang dikongsikan ialah “Kerjaya Graduan bersama ADK Solution Sdn. Bhd.”.