Bengkel EndNote: cara mengelakkan plagiarisme / Nurfaizah Kamarudin dan Norlida Ismailly - Kamarudin, Nurfaizah; Ismailly, Norlida (Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM Sarawak, 2023)
EndNote merupakan suatu perisian yang bertujuan untuk mengurus dan menyimpan data bagi penghasilan bibliografi. Bibliografi ini penting bagi memudahkan para akademia, penyelidik, dan pelajar dalam mengurus dan menghasilkan senarai rujukan yang digunapakai dalam setiap kajian. EndNote ini mempunyai pelbagai gaya dalam penghasilan senarai rujukan, antaranya American Psychological Association (APA), Modern Language Association (MLA), Turabian, Scientific, dan lainlain.