RUBRIX by REDEFINE 17: Pameran dan simposium pelajar tahun akhir Sarjana Muda Seni Reka Grafik, UiTM Cawangan Perak/ Shahrel Nizar Baharom ... [et al.] - Baharom, Shahrel Nizar; Abdul Rahaman, Ashraf; Abdullah, Anwar Fikri; Abdul Aziz, Mohd Nasiruddin; Sulaiman, Shahrunizam (2023)
Seramai 26 orang pelajar tahun akhir Program Sarjana Muda Seni Reka Grafik (Kepujian), Kolej Pengajian Kreatif, UiTM Cawangan Perak dengan jayanya telah mengadakan pameran dan simposium pada 1 hingga 4 Ogos 2023. Pameran dan simposium ini melihatkan dua pengkhususan iaitu pengiklanan (15 pelajar) dan Illustrasi (11 pelajar).