Sesi perjumpaan Pengerusi Lembaga Pengarah UiTM dan pengurusan InQKA / Azmah Zuber - Zuber, Azmah (Institut Kualiti dan Pengembangan Ilmu (InQKA), 2023)
Pengerusi Lembaga Pengarah UiTM, YBhg. Prof. Datuk Dr. Raduan Che Ros telah meluangkan masa untuk sesi perjumpaan bersama Pengurusan Institut Kualiti dan pengembangan Ilmu (InQKA) pada 7 Julai 2023.