Taklimat penyediaan Training Module for UiTM Quality Officer / Razulaimi Razalil - Razalil, Razulaimi (Institut Kualiti dan Pengembangan Ilmu (InQKA), 2023)
Taklimat penyediaan Training Module for UiTM Quality telah diadakan pada 26 Jun 2023 bertempat di bilik seminar InQKA.