Sesi lawatan kerja Indeks Kelestarian Program (IKP) dan Sustainable Development Gools (SDG) UMK ke InQKA / Noor Azwani Asyikin Samad - Samad, Noor Azwani Asyikin (Institut Kualiti dan Pengembangan Ilmu (InQKA), 2023)
Pihak Pengurusan Institut Kualiti dan Pengembangan Ilmu (InQKA) berbesar hati menerima kunjungan dari delegasi Universiti Malaysia Kelantan (UMK) pada 19 Jun yang lepas.