Bengkel pengurusan media sosial / Unit Komunikasi - InQKA, Unit Komunikasi dan Pengembangan Ilmu (Institut Kualiti dan Pengembangan Ilmu (InQKA), 2023)
Pada 8 Jun yang lalu, Unit Komunikasi dan Pengembangan Ilmu (InQKA) telah menganjurkan Bengkel Pengurusan Media Sosial bagi warga UiTM secara atas talian. Objektif utama bengkel ini adalah untuk meningkatkan kemahiran pengurusan media sosial dalam usaha mempromosikan keterlihatan UiTM.