Kudah / Noor Azmah Zuber - Zuber, Noor Azmah (Institut Kualiti dan Pengembangan Ilmu (InQKA), 2023)
Institut Kualiti dan Pengembangan Ilmu (InQKA) selaku penggerak kualiti UiTM telah menjalankan aktiviti kutip sampah sambil riadah (KUDAH) pada 1 Jun 2023.