Sesi lawatan penandaarasan Universiti Malaysia Pahang (UMP) ke INQKA / Nik Azlin Nik Ariffin and Noor Azwani Asyikin Samad - Nik Ariffin, Nik Azlin; Samad, Noor Azwani Asyikin (Institut Kualiti dan Pengembangan Ilmu (InQKA), 2023)
Dalam meraikan bulan Syawal yang telah sampai ke penghujung, pihak Pengurusan Institut Kualiti dan Pengembangan Ilmu (InQKA) amat berbesar hati mengalu-alukan kedatangan delegasi Universiti Malaysia Pahanh (UMP) pada 17 Mei yang lepas.