Taklimat validasi penyelidikan PRISMa anjuran PTAR UiTM Cawangan Melaka, 23 September 2021 / Hazlin Ibrahim Khan - Ibrahim Khan, Hazlin (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2021)
PTAR UiTM Cawangan Melaka menjalankan Sesi Taklimat Validasi Penyelidikan PRISMa yang bertujuan membincangkan dan menyelaras perkara berkaitan validasi artikel penyelidik di sistem PRISMa, seterusnya membantu penyelidik UiTM dalam proses muatnaik bahan berindeks dan tidak berindeks. Sesi taklimat telah dibuka kepada semua penyelidik UiTM. Taklimat ini telah disampaikan oleh Encik Mohd Ismail Abidin, Timbalan Ketua Pustakawan bersama Puan Siti Rohayu Mohd Yusof, Pustakawan Kanan PTAR UiTM Shah Alam dari jam 2.30 petang hingga 4.30 petang. Taklimat ini telah dijalankan secara atas talian menggunakan medium Cisco Webex dan seramai 109 orang telah mengikuti taklimat ini.