Pelaporan dapatan penilaian iQMS: academic development and management / Husna Zainol Abidin, Shatina Saad and Azizah Abdullah - Zainol Abidin, Husna; Saad, Shatina; Abdullah, Azizah (Institut Kualiti dan Pengembangan Ilmu (InQKA), 2023)
Sebagai sebuah universiti komprehensif dan terbesar di Malaysia, Universiti Teknologi MARA (UiTM) memainkan peranan penting dalam menjayakan Pelan Pembangunan Pendidikan Malaysia 2015-2025 yang diperkenalkan oleh Kementerian Pendidikan Malaysia (KPM).