Tajuk : karya luar jangka menggunakan Aplikasi Mirror Lab / Mohd Hamidi Adha Mohd Amin - Mohd Amin, Mohd Hamidi Adha (Universiti Teknologi MARA, Kedah, 2022)
Penggunaan telefon pintar pada hari ini sudah dianggap sebagai barangan 'keperluan' kerana ia bukan saja medium komunikasi, sebaliknya menjadi tempat untuk mengetahui maklumat semasa, produktiviti tugasan harian selain komunikasi antara individu sehingga kepada kelompok besar. Selain itu juga, Ia tidak dinafikan bahawa telefon pintar ini memudahkan serta meluaskan jaringan komunikasi. Jika beberapa dekad lalu, telefon hanya untuk panggilan saja, kini menerusi telefon kita boleh melaksanakan persidangan video, menghadiri seminar atas talian dan pelbagai kemudahan lain lagi. Selain itu juga, dengan peningkatan daripada segi spesifikasi hardware telefon pintar, pelbagai perisian boleh berjalan dengan lancar. Oleh yang demikian, perisian berbentuk grafik mendapat tempias yang positif, di mana para karyawan mula mengeksplorasi dalam menghasilkan karya yang berbentuk seni virtual dengan menggunakan kelebihan perisian grafik yang boleh didapati di platform Google Play secara percuma. Pelbagai perisian yang berbentuk exploitasi gambar dapat dimuat turun dan bergantung kepada kreativiti pengguna dalam menghasilkan sesuatu karya yang berlainan dan unik.