Program kepimpinan survival “Industrial Designers” dan Mesyuarat Agung Tahunan Kelab IDESM / Fadila Mohd Yusof and Prof Madya Ts Dr. Azhari Md Hashim - Mohd Yusof, Fadila; Md Hashim, Azhari (Universiti Teknologi MARA, Kedah, 2022)
Inisiatif program ini adalah bertujuan untuk menjalinkan hubungan silaturahim antara pelajar dan pensyarah, dengan harapan untuk menyemarakkan rasa komitmen yang tinggi dalam diri para pelajar untuk menghadapi tugasan akademik dan bukan akademik yang diamanahkan. Program ini telah dihadiri oleh 106 para pelajar dari program Diploma dan Ijazah Seni Reka Perindustrian. Aktiviti yang dilaksanakan ini sedikit sebanyak dapat memupuk sifat-sifat nilai murni di kalangan pelajar dan mengeratkan lagi hubungan antara pelajar senior dan junior dengan mewujudkan sifat setia kawan, mendedahkan para pelajar untuk memupuk semangat dan keyakinan (self-branding) dan mewujudkan suasana positif semasa keberadaan di universiti. Aktiviti ini juga melahirkan nilai-nilai IDART yang diketengahkan oleh universiti dikalangan pelajar, yang diantaranya adalah ilmu, disiplin, amanah, rajin dan tanggungjawab.