Program empowerNCER Akademik 2022: Program Ukhuwah Ramadan / Izza Syahida Abdul Karim ... [et al.] - Abdul Karim, Izza Syahida; Md. Shahid, Shuhaila; Ab. Hamid, Abu Hanifa; Abu Bakar, Nazri (Universiti Teknologi MARA, Kedah, 2022)
Galeri Seni Merbok menerima para pelajar Tingkatan Lima dari sekolah-sekolah yang terpilih di wilayah Utara menerusi Program Empowerncer Akademik 2022: Program Ukhuwah Ramadan yang dianjurkan oleh Pihak Berkuasa Pelaksanaan Koridor Utara (NCIA) kepada pihak Institut Pendidikan Berterusan & Pengajian Professional iCEPS, UiTM Shah Alam. Program Ukhuwah Ramadhan adalah salah satu perancangan dalam Program empowerNCER Akademik 2022 kali ini dianjurkan bertujuan untuk membawa pelajar-pelajar ini ke kampus UiTM Kedah untuk merasai suasana dan pengalaman bergelar siswazah agar ianya memberi inspirasi kepada pelajar empower ini untuk melanjutkan pelajaran selepas tamat peperiksaan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM).