Bengkel pemantapan Kumpulan Inovatif dan Kreatif (KIK) / Noorzata Amni Mohd Hamim - Mohd Hamim, Noorzata Amni (Institut Kualiti dan Pengembangan Ilmu (InQKA), 2024)
Bengkel Pemantapan Modul dan pengukuhan garis panduan Kumpulan Inovatif dan Kreatif (KIK) Horizon Baharu 4.0 anjuran Unit Pengurusan Kualiti, Inovasi dan Kecemerlangan Operasi (PKIKO), Institut Kualiti dan Pengembangan Ilmu (InQKA), UiTM Shah Alam. Pada 14 hingga 16 Oktober 2024 yang lalu, Unit PKIKO, InQKA telah menganjurkan Bengkel Pemantapan Modul dan pengukuhan garis panduan KIK Horizon Baharu 4.0. Bengkel ini dihadiri oleh enam (6) orang tetamu jemputan yang merupakan pakar rujuk KIK yang terpilih, menandakan komitmen yang tinggi dalam pengembangan KIK di UiTM.