Konvensyen Kumpulan Inovatif dan Kreatif (KIK) peringkat UiTM / Norina Ahmad Jamil - Ahmad Jamil, Norina (Institut Kualiti dan Pengembangan Ilmu (InQKA), 2024)
Konvensyen Kumpulan Inovatif dan Kreatif (KIK) UiTM merupakan acara tahunan yang bertujuan untuk meningkatkan budaya inovasi dan kreativiti dalam kalangan staf akademik dan bukan akademik. Penganjuran ini dilaksanakan mengikut zon bagi membolehkan lebih banyak penyertaan daripada seluruh warga UiTM. Pada tahun 2024, Konvensyen peringkat Zon telah berlangsung dengan jayanya hasil kerjasama InQKA bersama penganjur yang dipilih secara penggiliran.