Audit pertimbangan pematuhan status Swaakreaditasi UiTM - UiTM, InQKA (Institut Kualiti dan Pengembangan Ilmu (InQKA), 2024)
Audit Pertimbangan Pengekalan Status Swaakreditasi UiTM telah berlangsung pada 10 September 2024. Sesi audit pada kali ini dijalankan bertujuan untuk membuat semakan terhadap cadangan penambahbaikan berhubung laporan Audit Pengekalan Status Swaakreditasi yang dilaksanakan pada Mac hingga Julai 2023.