Simposium Kecemerlangan Operasi 2024 Universiti Teknologi Mara thema: Merintis Evolusi Kecemerlangan Global / Mariani Ali - Ali, Mariani (Institut Kualiti dan Pengembangan Ilmu (InQKA), 2024)
Simposium Kecemerlangan Operasi (OE) 2024 Universiti Teknologi MARA (UiTM) anjuran Institut Kualiti dan Pengembangan Ilmu (InQKA) telah berlangsung dengan jayanya pada 30 Julai 2024 melalui saluran rasmi YouTube InQKA UiTM bertujuan untuk memantapkan pelaksanaan penambahbaikan proses kerja serta memperkukuhkan amalan Kecemerlangan Operasi di seluruh UiTM.