Bengkel pemantapan KIK UiTM Horizon Baharu 4.0: pengukuhan pakar rujuk KIK / Mariani Ali - Ali, Mariani Ali (Institut Kualiti dan Pengembangan Ilmu (InQKA), 2024)
Bengkel Pemantapan Kumpulan Inovatif dan Kreatif (KIK) UiTM Horizon Baharu 4.0: Pengukuhan Pakar Rujuk KIK UiTM Bil. 1/2024 telah diadakan pada 9 - 10 Julai 2024 di Bilik Seminar Institut Kualiti dan Pengembangan Ilmu (InQKA). Unit Pengurusan Kualiti, Inovasi dan Kecemerlangan Operasi, InQKA menganjurkan bengkel ini dengan objektif bagi memantapkan penilaian mengikut kaedah terkini berdasarkan Penilaian yang dikeluarkan oleh pihak MAMPU. Ini adalah bersesuaian dengan perubahan dari segi dokumen dan persembahan oleh KIK pada tahun 2024 ini.