Pertemuan Malaysia dan Indonesia bagi program berimpak dua negara / Mohd Khairulnizam ... [et al.] - Ramlie, Mohd Khairulnizam; Ab Gani, Muhamad Abd Azizi; Ramli, Ishak; Sidhu, Daljet Sigh; Abdul Rahaman, Ashraf (2023)
Pada 25 Ogos 2023 hingga 27 Ogos 2023, delegasi dari Universiti Teknologi Mara Cawangan Perak telah melakukan kunjungan rasmi ke Universitas Sebelas Maret (UNS) Solo, Indonesia. Objektif program kali ini adalah untuk menandatangani MOU MOA, sesi perbincangan pembangunan silibus, dan menjalankan seminar dalam bidang kreatif.