Pameran Antarabangsa UiTM Cawangan Perak/ Mohd Khairulnizam Ramlie, Asharaf Abdul Rahaman dan Muhammad Asri Azuddin - Ramlie, Mohd Khairulnizam; Abdul Rahaman, Asharaf; Azuddin, Muhammad Asri (2023)
Pada 3 hingga 5 Ogos 2023, seramai 35 orang pelajar dari Universiti Teknologi MARA Cawangan Perak Kampus Seri Iskandar telah terpilih untuk menyertai pameran kerja akhir di Fakulti Seni Lukis dan Seni Reka (FSRD) Universiti Sebelas Maret (UNS) Surakarta, Indonesia. Secara khususnya, Pameran Projek Akhir Antarabangsa ‘Final Project Exhibition 2023’ ini telah di sertai oleh pelajar-pelajar dari Kolej Pengajian Seni Kreatif UiTM Cawangan Perak dari bidang interaktif design, Fotografi, dan Ilustrasi. Di mana pensyarah yang bertanggunjawab adalah Dr. Mohd Khairulnizam Ramlie dan En. Asharaf Abdul Rahaman dari Jabatan Grafik dan Digital Media, En. Muhammad Asri Azuddin dari Jabatan Fotografi.