Lawatan Institusi Aminuddin Baki ke Perpustakaan Tun Abdul Razak 28 April 2009 - UiTM, Perpustakaan Tun Abdul Razak (Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM, 2009)
Berita bergambar mengenai lawatan institusi aminuddin baki ke Perpustakaan Tun Abdul Razak 28 April 2009