AKNC 2024 Universiti Teknologi MARA (Perak): pengurusan dan pembangunan pelajar - UiTM, Cawangan Perak (Universiti Teknologi MARA (UiTM), 2024)
Barisan kepimpinan UiTM Cawangan Perak (UiTMCP) terdiri daripada Rektor bersama enam Pengurusan Eksekutif mengamalkan pendekatan sistematik melalui transformasional berimpak tinggi dalam merancang dan mensasarkan agenda serta pelan tindakan UiTM. Agenda ini disokong ketua di setiap bahagian, fakulti, jabatan dan unit ke arah mencapai visi, misi dan objektif UiTM. Barisan kepimpinan UiTMCP sentiasa peka terhadap perubahan dalam sistem dan proses kerja semasa bagi menjadikan UiTMCP universiti dinamik, teguh mendokong visi dan misi UiTM bagi menerajui dinamisme bumiputera tangkas dan profesional bertaraf dunia sejajar Globally Renowned University 2025.