Bengkel perancangan strategik Program Plus Tahfiz / Dr. Muhammad Firdaus Abdul Manaf - Abdul Manaf, Muhammad Firdaus (Universiti Teknologi MARA, Negeri Sembilan, 2025)
14 DISEMBER 2024, BENGKEL PERANCANGAN STRATEGIK PROGRAM PLUS TAHFIZ. ACIS UiTM Cawangan Negeri Sembilan (Plus Tahfiz) bersama Dekan ACIS (Prof Dr Mohd Afandi Mat Rani), Timbalan Dekan ACIS (Prof Dr S. Salahudin Suyurno), Prof Madya Dr Najahudin Lateh (Koordinator Plus Tahfiz) dan semua Penyelaras Program Plus Tahfiz di semua cawangan UiTM seluruh Malaysia hadir di Institute of Leadership & Development ILD Bandar Enstek, Negeri Sembilan berjaya menghasilkan Plus Tahöz 2030 melalui Bengkel Perancangan Strategik Program Plus Tahfiz dari 13 sehingga 15 Disember 2024 (Jumaat sehingga Ahad). Penyelaras Program Plus Tahfiz UiTM Cawangan Negeri Sembilan mengetuai pembinaan Plan Strategik Plus Tahfiz UiTM Seluruh Malaysia melalui Teras Strategik (Kesepaduan Program) untuk sesi pembentangan bersama dengan pengurusan ACIS dan Jawatankuasa Pelaksana Plus Tahfiz.