AKNC 2024 Pusat Asasi UiTM: pengurusan dan pembangunan pelajar - UiTM, Pusat Asasi UiTM (Universiti Teknologi MARA (UiTM), 2024)
Pusat Asasi (PA) berkongsi sentimen dan objektif yang sama serta disejajarkan didalam kepimpinan induk di PA. Perancangan dilaksanakan secara menyeluruh di pelbagai peringkat pengurusan berteraskan slogan ASiDPerform dengan menjiwai konsep Nuturing Global Talent @ ASiD dalam Bidang Tumpuan (BT) Pembangunan Pelajar bagi mencapai kejayaan yang besar sekaligus mendokong aspirasi universiti bagi mencapai GRU2025.