Kata-kata KPP FPHP / Prof Madya Dr. Azila Azmi - Azmi, Azila (Faculty of Hotel & Tourism Management, UiTM Pulau Pinang, 2025)
Tahniah kepada para penulis dan penyumbang FPHP Bulletins - Hot & Tour Newsletter Siri 1 dan Siri 2. FPHP Bulletins - Hot & Tour Newsletter berfungsi sebagai platform bagi para akademik untuk membentangkan penulisan mereka dalam Siri 1 serta berkongsi perkembangan aktiviti tahunan fakulti dalam Siri 2. Pada tahun 2024, Siri 1 mengangkat tema "The Hidden Gem: My Hometown", yang menampilkan kisah mengenai kampung halaman penulis, aktiviti riadah, serta tempat menarik yang mempunyai makna istimewa bagi mereka. Siri 2 pula bertemakan "Colours of Hospitality: Faculty's Happenings in 2024", yang mengetengahkan acara dan program akademik fakulti yang berkesan sepanjang tahun 2024.