Program jelajah Mahabbah Madani UiTM, MAINS & IKIMfm / Dr Mohamad Redha Mohamad - Mohamad, Mohamad Redha (Universiti Teknologi MARA, Negeri Sembilan, 2025)
Program ini adalah kerjasama pihak IKIMfm dan Majlis Agama Islam Negeri Sembilan (MAINS) bersama Akademi Pengajian Islam Kotemporari (ACIS) dan Unit Hal Ehwal Islam UiTM Cawangan Negeri Sembilan. Pelbagai aktiviti menarik telah dijalankan seperti persembahan nasyid dari kumpulan Mestica, kuiz, dan Usrah Khabar Orang Muda. Barisan DJ dari pihak IKIMfm juga turut bersama menyantuni warga UiTM Cawangan Negeri Sembilan. Program diserikan dengan kehadiran tetamu dari pihak IKIM iaitu YBhg. Prof Madya Dato' Dr. Mohamed Azam bin Mohamed Adil (Ketua Pengarah IKIM), YBrs. Tuan Haji Ahmad Fuad bin Mat Ali (Pengarah Pusat Media IKIM) dan YBrs. Tuan Haji Abu Bakar bin Yang (Pengarah Wakaf IKIM). Manakala tetamu dari pihak MAINS diwakili oleh YBhg. Tuan Haji Mohamad Idris bin Ramli (Timbalan Setiausaha (Pengurusan) MAINS) dan YBrs. Tuan Haji Azeerol Effendi Bin Abd Kadir (Pengarah Jabatan Perbendaharaan MAINS).