AKNC 2024 Fakulti Undang-Undang: jaringan alumni, komuniti dan kesukarelawan - UiTM, Fakulti Undang-Undang (Universiti Teknologi MARA (UiTM), 2024)
Pengurusan Eksekutif UiTMLaw diterajui oleh Dekan dan dibantu oleh tiga Timbalan Dekan iaitu Timbalan Dekan Akademik (TDA), Timbalan Dekan Hal Ehwal Pelajar (TDHEP) dan Timbalan Dekan Penyelidikan dan Jaringan Industri (TDPJI).