Bengkel Pengiraan PLO Attainment: sesi perkongsian bersama JK NOBLe UiTM Sarawak / Favilla Zaini - Zaini, Favilla (Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM Sarawak, 2023)
Pada November 2023 lepas, barisan pensyarah daripada Pusat Pengajian Sains Maklumat (PPSM), Kolej Pengajian Pengkomputeran, Informatik dan Matematik, UiTM Cawangan Sarawak telah menghadiri satu aktiviti iaitu Bengkel Pengiraan CLO-PLO Attainment yang telah dianjurkan oleh JK NOBLe UiTM Sarawak. Antara objektif bengkel ini didakan adalah untuk memberi pendedahan kepada pensyarah kaedah pengiraan CLO/PLO bagi setiap kursus dan kumpulan. Penceramah bengkel ini, Cik Patricia Pawa Pitil adalah wakil JK NOBLe UiTM Kampus Samarahan dan juga pensyarah yang bertugas di kampus yang sama. Bengkel dimulakan dengan pengenalan CLO/PLO.