Pameran maya: tokoh pejuang Sarawak sepanjang Ogos & September 2021 / Hapsah Suut - Suut, Hapsah (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2021)
Perpustakaan Tun Abdul Razak cawangan Sarawak telah mengadakan pameran maya kemerdekaan sepanjang bulan Ogos dan September bersempena Hari Kemerdekaan dan Hari Malaysia 2021. Pengisian pameran maya ini adalah mengenai Tokoh Pejuang Kemerdekaan Sarawak sebelum kemerdekaan. Semoga pameran maya ini menjadi wadah pencetus jiwa merdeka dan menyemai semangat patriotisme dalam masyarakat Malaysia.