Syabas: Nurul Aida dinobat pembentang terbaik sempena KPUA 2024 - Perpustakaan Tun Abdul Razak, Bahagian Korporat dan Kolaborasi (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2024)
Syabas diucapkan buat Ketua Unit Pembangunan Bakat, PTAR Puan Nurul Aida Noor Azizi kerana dinobatkan Pembentang Terbaik (Perak) sempena Konvensyen Pentadbir Universiti Awam (KPUA 2024)