Webinar: Research Support on Information Literacy Skills, 23 Ogos 2021 / Hapsah Suut - Suut, Hapsah (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2021)
Pada 23 Ogos 2021, Perpustakaan Tun Abdul Razak cawangan Sarawak telah mengadakan Webinar: Research Support on Information Literacy Skills pada jam 10.30 pagi hingga 12.30 tengah hari dan fokusnya kepada Reference Management Using EndNote 20. Webinar telah disampaikan oleh Pn. Nur Afeqah Abdullah Pustakawan Kanan, PTAR UiTM Sarawak.