Pameran maya “What And How To ODL'' Disember 2021 / Hapsah Suut - Suut, Hapsah (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2021)
Pameran maya: What And How To ODL - Pembelajaran Jarak Jauh (Online Distance Learning), juga dipanggil pendidikan jarak jauh, e-pembelajaran, dan pembelajaran dalam talian, bentuk pendidikan di mana elemen utama termasuk pengasingan fizikal guru dan pelajar semasa pengajaran dan penggunaan pelbagai teknologi untuk memudahkan komunikasi pelajar-guru dan pelajar-pelajar.