Aktiviti semarakkan bulan kemerdekaan 2021 UiTM Cawangan Terengganu Kampus Dungun / Asmahani Abdullah - Abdullah, Asmahani (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2021)
Bagi menyemarakkan lagi sambutan Hari Kemerdekaan Malaysia 2021 ini, Perpustakaan Cendekiawan UiTM Cawangan Terengganu (UiTMCT) Kampus Dungun telah menyertai Pertandingan Pameran Maya Kemerdekaan Malaysia Perpustakaan UiTM.