Live@PTAR: pengurusan masa rasmi vs. peribadi 26 Disember 2021 / Shazmie Huzni Mohd Sidik - Mohd Sidik, Shazmie Huzni (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2021)
Perpustakaan Sultan Badlishah, UiTM Cawangan Kedah telah menganjurkan program bual bicara secara langsung bertajuk “Pengurusan Masa: Rasmi vs. Peribadi" bersama panel jemputan YBhg. Prof. Madya Ts. Dr. Asmadi Mohammed Ghazali, Pensyarah Kanan Fakulti Pengurusan Maklumat UiTM Cawangan Kedah. Program ini telah dikendalikan oleh YBrs. En. Azlan Abdul Rahman, Pensyarah Kanan, Fakulti Pengajian Bahasa UiTM Cawangan Kedah selaku moderator program Live@PTAR. Perkongsian topik pada program bual bicara kali ini memberi fokus kepada aspek pengurusan masa dalam kehidupan peribadi dan tugasan di pejabat. Panel jemputan telah berkongsi tips dan pengalaman beliau dalam membahagikan masa diantara urusan rasmi dan peribadi.