Audit pensijilan semula amalan persekitaran berkualiti QE/5S 16 Disember 2021 / Shazmie Huzni Mohd Sidik - Mohd Sidik, Shazmie Huzni (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2021)
Perpustakaan Sultan Badlishah, UiTM Cawangan Kedah telah berjaya memperolehi Pensijilan Amalan Persekitaran Berkualti QE/5S sejak tahun 2014. Oleh itu, pada 16 Disember 2021 pihak perpustakaan sekali Jagi telah menerima Jawatan daripada pihak MPC Wilayah Utara bagi audit pensijilan semula Arnalan Persekitaran Berkualiti QE/5S bagi kali ke-8. Pihak MPC telah diwakili oleh En. Ahmad Fathan Abdul Rahim sebagai Ketua Auditor pada sesi audit kali ini.