Lawatan penandaaras Pusat Sumber Kolej Vokasional Sg. Petani 1&2 14 Disember 2021 / Shazmie Huzni Mohd Sidik - Mohd Sidik, Shazmie Huzni (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2021)
Perpustakaan Sultan Badlishah, UiTM Cawangan Kedah telah menerima lawatan penandaarasan dari Pusat Sumber Kolej Vokasional Sg.Petani 1 &2 pada 14 Disember 2021. Lawatan ini bertujuan untuk melihat perkhidmatan dan kemudahan yang disediakan oleh pihak Perpustakaan Sultan Badlishah serta berkongsi pendapat dalam memberikan perkhidmatan kepada para pengguna. Seramai 1 O orang wakil dari Pusat Sumber Kolej Vokasional Sg.Petani 1 & 2 telah turut serta dalam lawatan ini