Live@PTA siri 6 symposium of information sciences 22 Disember 2021 / Muslim Ismail @Ahmad - Ismail @Ahmad, Muslim (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2021)
Pada 22 Disember 2021, Fakulti Pengurusan Maklumat (FPM), UiTM Cawangan Kelantan (UiTMCK) telah mengadakan Symposium of Information Sciences pada 22 Disember 2021 yang lalu. Program ini dimeriahkan dengan jemputan ceramah yang istimewa iaitu Prof. Madya Ts. Dr. Mohd Nasir, dari FPM UiTMCK, Meida Rachmawati dari Universitas Ngudi, Waluyo, Indonesia, Dr. Nor Erlissa, dari FPM UiTMCK dan Dr. Muslim Ismail, Pustakawan Kanan di Perpustakaan Tengku Anis, UiTMCK. Tajuk ceramah yang disampaikan pada simposium tersebut ialah "Effective Searching Strategy" yang mengetengahkan penggunaan strategi berkesan dalam pencarian maklumat dalam pangkalan data atas talian.