Bual@impak Profesor Datuk Dr. Mohd Azraai Kassim - Perpustakaan Tun Abdul Razak, Bahagian Korporat dan Kolaborasi (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2024)
Rakaman program Bual@IMPAK menampilkan bekas Naib Canselor UiTM ke-5 Yang Berbahagia Profesor Datuk Dr. Mohd Azraai Kassim