Gotong-royong perdana EKSA Perpustakaan Al-Bukhari 1 Disember 2021 / Roshairi Che Razali - Che Razali, Roshairi (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2021)
Pada 6 Disember 2021 (lsnin), Perpustakaan Al-Bukhari telah menerima sumbangan buku hasil penulisan tenaga pengajar daripada Fakulti Perakaunan, UiTM Cawangan Pahang Kampus Jengka.