Sesi perkongsian: penubuhan, pembangunan e-Library dan lawatan secara maya ke Digital Library UiTM, 20 Ogos 2021 / Hapsah Suut - Suut, Hapsah (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2021)
Sesi Perkongsian bersama Sarawak Energy Berhad (SEB) mengenai penubuhan, pembangunan e-Library dan lawatan secara maya ke Digital Library UiTM. Sesi perkongsian telah diadakan pada 20 Ogos 2021 (Jumaat), jam 10 pagi secara atas talian melalui platform Microsoft Team. Sesi tersebut diketuai oleh Pn. Norhayati Ismail, Timbalan Ketua Pustakawan dan turut disertai oleh Pn. Nur Afeqah Abdullah, En. Abg Mohd Farizan Abg Yakup, En. Khairil Bahrom Rosli dan Pn. Khairunniqmah Othman. Manakala pihak SEB diwakili oleh Madam Su Hea Hie, En. Awang Hussian bin Awang Dolhan, Pn. Nur Hazwani binti Sapuan, Pn. Zanariah Zainudin, Pn. Maslina binti Bujang, Pn. Faridah binti Abdullah dan En. Muchsin bin Zamani.