Live@PTAR bicara buku penerbit UiTM: “Concise Notes on Medical Microbiology” 9 Disember 2021 / Noor Azureen Abd Aziz - Abd Aziz, Noor Azureen (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2021)
Pada 9 Disember 2021, Perpustakaan Tun Abdul Razak (PTAR) UiTM Shah Alam telah menganjurkan program Live@PTAR dalam segmen Bicara Buku bertajuk "Concise Notes on Medical Microbiology". Program ini dikendalikan oleh oleh Puan Siti Salwa A. Rahman, Pustakawan Kanan selaku moderator bersama dua panel jemputan yang istimewa iaitu Dr. Chua Ang Lim, Pensyarah Kanan di Fakulti Perubatan UiTM Sg. Buloh.